12 november 2020
|

Een nieuwe jas

Je kent het vast wel, die fijne jas die je thuis hebt hangen. Warm, zit als gegoten en voelt zo heerlijk vertrouwd. Met plezier trek je die elke keer aan. Helaas merk je na een tijdje dat er enige slijtageplekken ontstaan. En als het regent, dan beschermt hij je niet meer zo goed als voorheen. Hoe spijtig dan ook, het is tijd voor een nieuwe jas! Gelukkig is dit wel dé gelegenheid om iets moderns uit te zoeken. Iets waarmee je er de aankomende jaren weer tegenaan kunt.

Zo was het ook met ons kantoor gesteld. Tijd voor een nieuwe jas. En daar hebben wij afgelopen jaar hard aan gewerkt. Het bruine houtwerk is vervangen door wit stucwerk. Een donkere bibliotheek en archief zijn omgebouwd tot een prachtige vergaderzaal met twee grote glaswanden. Zo stroomt het daglicht door tot de kern van ons kantoor. De blauwtinten geven de zones weer waar kantoren, gemeenschappelijke ruimtes en de kern van ons kantoor bevinden. En in de gangzone benadrukt een lichtbaan op subtiele wijze de lengte van de ruimte.

Een nieuwe jas - DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht

Wij zijn enorm trots met het resultaat en ervaren het als een frisse start waarbij wij met veel vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Wees welkom om het resultaat te komen bewonderen!

Een nieuwe jas - DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht