12 februari 2024
|

Jubileum: 20 jaar DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht

Ruim 20 jaar geleden ontstond bij de oprichters van ons kantoor de wens om expertise uit verschillende disciplines samen te brengen, specifiek ten behoeve van de bouw- en vastgoedsector. Hoogwaardige juridische dienstverlening maar dan met de persoonlijke aandacht van een klein kantoor. Zo ontstond DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht als het eerste echte multidisciplinaire nichekantoor.

Het kantoor startte in 2004 met 3 partners in een klein deel van het kantoorpand aan de Van Boshuizenstraat 12 te Amsterdam. Wat begon als een ambitieuze samenwerking is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol middelgroot kantoor met meer dan 25 medewerkers. Wij verheugen ons er dan ook op om na de zomer de uitbreiding van onze kantoorruimte in gebruik te nemen. Onze locatie blijft hetzelfde maar de aanpalende ruimte wordt toegevoegd.

Wij zijn onze cliënten dankbaar voor hun vertrouwen en loyaliteit gedurende alle jaren van succesvolle samenwerking. Zonder uw voortdurende steun en vertrouwen zou deze mijlpaal niet mogelijk zijn geweest. Terwijl wij terugkijken op twee decennia van juridische uitdagingen, innovatie en toewijding, blijven wij ons verheugen op de toekomst, waarin wij onze positie nog verder zullen versterken en onze cliënten met dezelfde passie en gedrevenheid kunnen blijven bedienen.

Jubileum: 20 jaar DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht - DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht