PARKEREN

Wanneer u onze gast bent, kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats in het midden van het gebouw. U kunt zich bij de slagboom melden bij Dudok. Uw auto mag geparkeerd worden op een parkeerplek met een bordje ‘Dudok’. Eventueel ook op een plek met geen of een leeg bordje.

In verband met de grootte van de parkeerplaats kunnen wij helaas niet garanderen dat er altijd plek is. In dat geval kunt u in de wijk parkeren, maar dan is een parkeervergoeding noodzakelijk.

INGANG

Het pand beschikt over twee entrees. U kunt de hoofdentree gebruiken die zich aan uw rechterkant bevindt wanneer u de parkeerplaats op komt. Na de draaideur kunt u zich links naast de schuifdeuren bij de intercom melden bij Dudok.

De ingang van ons kantoor bevindt zich direct achter de schuifdeuren. De deur wordt voor u geopend.

Download de routebeschrijving

 

INFORMATIEVERSTREKKING

De adviseurs van DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht besteden hun tijd aan hun cliënten en geven daarbij de hoogste prioriteit aan de vertrouwelijkheid van de dossiers die zij in behandeling hebben.
DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht en haar adviseurs werken dan ook niet mee aan het verstrekken van informatie ten behoeve van opsommingen van begeleide transacties of procedures, grootste of beste kantoor of beste adviseur.
De waardering van onze cliënten voor onze werkzaamheden volstaat