PARKEREN

De parkeerruimte achter de slagboom is enkel voor personeel. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om een parkeerplek in de wijk te zoeken. Hou er rekening mee dat het betaald parkeren is in Amsterdam.

OPENBAAR VERVOER

Ons kantoor is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. U kunt bij station Amsterdam RAI bus 62 pakken die in de richting van Station Lelylaan rijdt. Deze bus brengt u in vijf minuten naar de halte Kastelenstraat. Ons kantoor bevindt zich naast de bushalte.

INGANG

Het pand beschikt over twee entrees. U kunt de hoofdentree gebruiken die zich aan uw rechterkant bevindt wanneer u de parkeerplaats op loopt. Na de draaideur kunt u zich bij de intercom links naast de schuifdeuren melden bij DUDOK.

De ingang van ons kantoor bevindt zich direct achter de schuifdeuren. De deur wordt voor u geopend.

Download de routebeschrijving: Nederlands

Download the route description: English

 

INFORMATIEVERSTREKKING

De adviseurs van DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht besteden hun tijd aan hun cliënten en geven daarbij de hoogste prioriteit aan de vertrouwelijkheid van de dossiers die zij in behandeling hebben.
DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht en haar adviseurs werken dan ook niet mee aan het verstrekken van informatie ten behoeve van opsommingen van begeleide transacties of procedures, grootste of beste kantoor of beste adviseur.
De waardering van onze cliënten voor onze werkzaamheden volstaat