Identiteit

Gebundelde krachten door multidisciplinaire samenwerking

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht richt zich voornamelijk op de commerciële bouw- en vastgoedpraktijk.

De advocaten, (kandidaat-)notarissen en belastingadviseurs werken nauw met elkaar samen op vastgoedprojecten. Deze multidisciplinaire samenstelling zorgt ervoor dat zij cliënten daadwerkelijk integraal van dienst kunnen zijn op ieder aspect van het bouw- en vastgoedrecht. Denk hierbij aan het bouwrecht, aanbestedingsrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, financiering en zekerheden, vastgoedtransacties, huurrecht, belastingrecht en het notarieel recht.

De specialisten zijn gedreven, oplossingsgericht en in staat om buiten het bestaande denkkader te treden waardoor zij als geen ander alternatieve oplossingen weten aan te dragen. 

DUDOK groeit. Maar met het toenemend aantal collega’s blijft de sfeer informeel, no-nonsense en laagdrempelig.

Onze naam

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht ontleent zijn naam aan de Nederlandse architect Willem Marinus Dudok (1884 – 1974). Dudok wordt vaak beschouwd als een van de meest invloedrijke Nederlandse architecten van de 20e eeuw. Dudok staat vooral bekend om zijn ontwerpen voor stadhuisgebouwen, scholen, kerken en woningbouwprojecten. Zijn stijl wordt gekenmerkt door strakke lijnen, eenvoudige vormen en het gebruik van baksteen als belangrijk bouwmateriaal. Dudok’s meesterwerk is het stadhuis van Hilversum, dat internationaal wordt erkend als een van de beste voorbeelden van Nederlandse architectuur en een iconisch symbool van zijn talent.

Maatschappelijke betrokkenheid, sponsoring en individuele nevenactiviteiten

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht steunt enkele goede doelen.

Wij zijn betrokken bij het milieu en streven ook op ons eigen kantoor verduurzaming en energiebezuiniging na. Daarnaast nemen wij deel aan de:

  • Dutch Green Building Counsel (DGBC)

Verschillende medewerkers verrichten nevenactiviteiten:

Informatieverstrekking​

De adviseurs van DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht besteden hun tijd aan hun cliënten en geven daarbij de hoogste prioriteit aan de vertrouwelijkheid van de dossiers die zij in behandeling hebben.

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht en haar adviseurs werken dan ook niet mee aan het verstrekken van informatie ten behoeve van opsommingen van begeleide transacties of procedures, grootste of beste kantoor of beste adviseur.

De waardering van onze cliënten voor onze werkzaamheden volstaat.