Notariaat

Maatwerk

Wij begrijpen dat betrouwbaarheid, professionaliteit en deskundigheid van juridisch advies essentieel is voor particulieren en ondernemers. Onze afdeling Notariaat bestaat uit een divers team van professionals die klaarstaan om u te begeleiden bij verschillende vastgoed- en ondernemingsrecht kwesties. Met één notaris, zes kandidaat-notarissen, twee notarieel medewerkers en twee notarieel secretaresses zijn wij goed uitgerust om maatwerk te verlenen.

Commercieel Vastgoed

Wij zijn gespecialiseerd in commercieel vastgoed. In samenwerking met onze afdelingen Belastingadvies en Advocatuur bieden wij een allround advisering aan. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om complexe vastgoedtransacties nauwkeurig af te handelen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Michiel van Hecke. Ook verwijzen wij u naar onze artikelen over commercieel vastgoed.

Ondernemingsrecht

Voor ondernemers bieden wij diensten aan op het gebied van ondernemingsrecht. Of u nu een BV wilt oprichten, herstructureringen overweegt of ander zakelijk advies nodig heeft; ons team staat voor u klaar. We begrijpen dat ondernemingsrecht complex kan zijn, maar met onze heldere communicatie en deskundige aanpak zorgen wij ervoor dat u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf.

Wij streven altijd naar klanttevredenheid en uitmuntendheid in al onze diensten. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met ons toegewijde team van professionals, maakt ons uw ideale partner voor bovenstaande juridische dienstverlening waarop u kunt bouwen. 

Particuliere Overdrachten

Bent u van plan om uw droomhuis te kopen? Bij ons notariaat kunt u terecht voor professionele ondersteuning bij particuliere overdrachten. Ons ervaren team zal u stap voor stap begeleiden, van het opstellen van de koopakte tot het regelen van de eigendomsoverdracht en hypotheek. Met onze expertise kunt u met een gerust hart uw nieuwe woning betrekken.