Over ons

HET KANTOOR
MET AMSTERDAMS
INTELLECT EN
INTERNATIONALE
ERVARING

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht is een nichekantoor van advocaten, notaris en belastingadviseurs dat zich volledig richt op de commerciële bouw- en vastgoedpraktijk.

 

Die multidisciplinaire samenstelling stelt ons in staat om onze cliënten daadwerkelijk integraal van dienst te kunnen zijn op ieder aspect van het bouw- en vastgoedrecht, zoals het bouwrecht, aanbestedingsrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, financiering en zekerheden, vastgoedtransacties, huurrecht, belastingrecht en het notarieel recht.

Bij DUDOK behandelen we met name de complexere vraagstukken, en daar zijn we goed in. Onze aanpak is persoonlijk en kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn gedreven, oplossingsgericht en in staat om buiten het bestaande denkkader te treden waardoor wij als geen ander alternatieve oplossingen weten aan te dragen.

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij grote internationale advocaten- en belastingadvieskantoren hebben wij een diepgaande kennis van de markt en een gedegen inzicht in de specifieke kenmerken van uw sector.
Tot onze cliëntenkring mogen wij investeerders, banken, aannemingsmaatschappijen, woningcorporaties, ontwikkelaars, gemeenten en zorg- en onderwijsinstellingen rekenen.

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht steunt enkele goede doelen.

* Sponsor van Hockeyclub Naarden
* Sponsor van Rugby Nederland
* Sponsor van Zorgboerderij Hoogerlust

Wij zijn betrokken bij het milieu en streven ook op ons eigen kantoor verduurzaming en energiebezuiniging na. Daarnaast nemen wij deel aan de:

* DGBC Dutch Green Building Counsel

Verschillende medewerkers verrichten nevenactiviteiten:

* Zitting in Geschillencommissie voor het Notariaat
* Partner en bestuurder van Stichting Zorgvastgoed.nl

Maatschappelijke betrokkenheid, sponsoring en individuele nevenactiviteiten

Focus

De adviseurs van DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht besteden hun tijd aan hun cliënten en geven daarbij de hoogste prioriteit aan de vertrouwelijkheid van de dossiers die zij in behandeling hebben.

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht en haar adviseurs werken dan ook niet mee aan het verstrekken van informatie ten behoeve van opsommingen van begeleide transacties of procedures, grootste of beste kantoor of beste adviseur.

De waardering van onze cliënten voor onze werkzaamheden volstaat.