Over ons

HET KANTOOR
MET AMSTERDAMS
INTELLECT EN
INTERNATIONALE
ERVARING

DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht is een nichekantoor van advocaten, notaris en belastingadviseurs dat zich volledig richt op de commerciële bouw- en vastgoedpraktijk.

 

Die multidisciplinaire samenstelling stelt ons in staat om onze cliënten daadwerkelijk integraal van dienst te kunnen zijn op ieder aspect van het bouw- en vastgoedrecht, zoals het bouwrecht, aanbestedingsrecht, projectontwikkeling, gebiedsontwikkeling, financiering en zekerheden, vastgoedtransacties, huurrecht, belastingrecht en het notarieel recht.

Bij DUDOK behandelen we met name de complexere vraagstukken, en daar zijn we goed in. Onze aanpak is persoonlijk en kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit. Wij zijn gedreven, oplossingsgericht en in staat om buiten het bestaande

denkkader te treden waardoor wij als geen ander alternatieve oplossingen weten aan te dragen.

Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij grote internationale advocaten- en belastingadvieskantoren hebben wij een diepgaande kennis van de markt en een gedegen inzicht in de specifieke kenmerken van uw sector.
Tot onze cliëntenkring mogen wij investeerders, banken, aannemingsmaatschappijen, woningcorporaties, ontwikkelaars, gemeenten en zorg- en onderwijsinstellingen rekenen.