Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met ondernemingsrecht, of het nu gaat om de oprichting van een B.V. of stichting of het overdragen van aandelen.

Ook bij het doen van een overname assisteren wij graag. We starten een gedegen due diligence procedure waarbij advocaten, notarissen en fiscalisten worden ingeschakeld zodat een zo compleet mogelijk beeld van de over te nemen onderneming ontstaat. Naast het bieden van ondersteuning bij de onderhandelingen die tot een koopovereenkomst (SPA) zullen leiden, verzorgen wij de formele overdracht waarbij we tevens oog hebben voor de praktische elementen bij een overname. Denk hierbij aan het (opnieuw) organiseren van de governance en, indien gewenst of fiscaal/juridisch gunstig, het verzorgen van een herstructurering (voor of na de overname).

Voor iedere transactie wordt een team samengesteld waarin alle disciplines worden vertegenwoordigd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons doel is het maximale voor u uit de transactie te halen op een efficiënte en slimme wijze.