Transacties

Transacties

Door de bundeling van juridische en fiscale expertise is DUDOK in staat om de complete juridische begeleiding te verzorgen van iedere vastgoedtransactie. Wij zijn in staat om u tijdens alle fasen van een transactie bij te staan, vanaf de eerste onderhandelingen tot en met het notariële transport.

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van omvangrijke en complexe transacties, voor onder andere overheden, banken, supermarktketens, hotelketens, projectontwikkelaars, woningcorporaties en beleggers.
Wij hebben dan ook speciale expertise op het gebied van:

• Aan- en verkoop van direct en indirect vastgoed, waaronder winkelcentra, supermarkten, woningportefeuilles, kantoorcomplexen, hotels en zorgvastgoed;
• Structurering en herstructurering van vastgoedbeleggingen en -portefeuilles;

• Lease- en sale/lease back;
• Private equity fondsen;
• Vastgoed- en projectfinanciering;
• Fiscale optimalisatie en structurering.

Voor bepaalde sectoren geldt bijzondere (sector)regelgeving, zoals voor zorginstellingen (met onderwerpen als het scheiden van wonen en zorg en transformatie van zorgvastgoed) en voor woningcorporaties (met onderwerpen als duurzame energievoorziening en DAEB/niet-DAEB). Onze adviseurs bezitten diepgaande kennis van die sectoren en regelgeving.

Iedere transactie wordt begeleid door een verantwoordelijk partner die, afhankelijk van de aard en omvang van uw transactie het optimale team formeert om kwaliteit, snelheid en kosteneffectiviteit voor u te bewaken.