Advocaat

Natasja Parrello

Publicaties van Natasja Parrello

Due diligence onderzoek [2/4]
13 februari 2023
|
Algemeen nieuws
Commerciële vastgoedtransacties [0/4]
29 november 2022
|
Algemeen nieuws

Over Natasja Parrello

Natasja Parrello is in september 2019 bij DUDOK- Bouw en vastgoedrecht gestart, na het behalen van haar master ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Tijdens haar studie heeft zij zich – onder meer – gespecialiseerd in de eigendomsverkrijging van grond door bezitters te kwader trouw als gevolg van extinctieve verjaring. Haar scriptieonderzoek leidde tot een publicatie in de Gemeentestem.

Sinds 2020 is Natasja advocaat. Zij adviseert en procedeert op het gebied van aan het vastgoed gerelateerde verbintenissenrecht, het huurrecht en civielrechtelijk bouwrecht, waarbij zij onder andere optreedt voor huurders/verhuurders, opdrachtgevers/aannemers, woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten en projectontwikkelaars.

Natasja is lid van de Vereniging voor Jong Onroerend Goed Juristen (VJOJ) en doceert Bouwrecht aan het hoger technisch instituut (HTI) te Amsterdam.

Natasja heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd: vastgoedrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.