Advocaat, Partner

Remco Vissink

Over Remco Vissink

Gespecialiseerd in: Bouwrecht, Huurrecht, Projectontwikkeling, Koop en verkoop, Financiering en zekerheden, Transacties

Remco Vissink is vastgoedadvocaat voor de woningcorporatie- en zorgsector. Hij geeft gedegen en pragmatisch advies op het hoogste niveau en weet complexe vraagstukken te vertalen naar de praktijk. Behalve in de sectoren Zorg en Woningcorporaties is Remco ook actief in de sector Retail.

Remco beheerst bijna alle aspecten van het bouw- en vastgoedrecht: bouwrecht, huurrecht, project- en gebiedsontwikkeling, koop en verkoop, aan vastgoed gerelateerd ondernemings- en verbintenissenrecht en financiering en zekerheden.

Naast zijn werk is Remco ook maatschappelijk betrokken. Na 8 jaar lid te zijn geweest van de Raad van Toezicht van een zorginstelling in de VVT-sector met een grote vastgoedportefeuille (tevens voorzitter van de vastgoedcommissie), zit Remco sinds 2020 in het bestuur van Stichting Zorgvastgoed.

Remco is lid van de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten, de Vereniging van Huurrecht Advocaten en de Vereniging voor Vastgoed Juristen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten is Remco geregistreerd op de rechtsgebieden ‘Huurrecht’ en ‘Vastgoedrecht’.